CADDE MARINA

CADDE MARINA lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 116 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cadde Marina. Meer weten? Ontdek meer

10 aug 2022 om 22:54 Eten was lauw, zat geen kaas overheen en was te zout.
6 aug 2022 om 2:17 Alleen het (lauwe) vlees werd bezorgd terwijl ik een menu had besteld. Vervolgens gebeld en ze zouden het direct brengen. Ook dit heeft 35 min geduurd en toen was de rijst inmiddels overbodig en het vlees koud. En dit voor een bestelling van 58,-
21 jul 2022 om 20:34 Bezorg tijd zoals gezegd in de app Het eten was heerlijk vers. Zalm vers Kip salade erg lekker , patat lekker knapperig. Mix vlees salade ook heerlijk Kortom. Dit was de 1 e keer hier. En zeker Niet de laatste ! Tot snel
21 jun 2022 om 22:53 Goed eten. Wel iets flauwtjes in vergelijking wat ik in Turkije gewend ben.
5 mei 2022 om 22:15 Eten was lekker maar lauw en de porties veels te weinig voor dat geld. Bezorging was veels te laat en in de rijst zaten haren, jammer en slordig.
5 mei 2022 om 18:46 Tip voor de eigenaar als men zich onwel voelt van rauwe eten of een rauw product geloof de klant dan meteen en ga geen strijd voeren tussen welles en nietes heel jammer dit
3 mei 2022 om 17:54 Nooit me bestelling gehad. Dag later zeggen ben thuisbezorgd krijg je geld terug. Zo een slap antwoord dus hou het geld maar succes !
30 apr 2022 om 19:43 Lekker eten bezorging duurde wel lang
26 apr 2022 om 20:14 Prima grill, de geroosterde groenten waren ook erg lekker. Vlot en netjes geleverd, ik bestel zeker weer.